Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dream to live clean?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Voor Total Cleaning Aruba BV telt maar een ding: de tevredenheid van de eindgebruiker. Wie elke dag naar zijn werk gaat, moet zich daar prettig voelen. Total Cleaning Aruba BV onderhoudt daarom een open relatie met haar opdrachtgevers. Oren en ogen houden we open voor alles wat een opdrachtgever bezighoudt. Vervolgens wordt daar flexibel op ingespeeld. Dat kan alleen als er een juiste balans is tussen persoonlijke aandacht en het werken volgens procedures.

 

Centraal staat dat het werkproces zich mee ontwikkelt met de behoeften van de opdrachtgever. Op deze manier sluit de dienstverlening altijd aan op zijn behoeften. Daarom heeft elke opdrachtgever een vaste contactpersoon, de rayonmanager.

 

De rayonmanager stelt samen met de opdrachtgever een schoonmaakplan op. Hierin is nauwgezet omschreven wat de werkzaamheden zijn en hoe die moeten worden uitgevoerd.
Voor de uitvoering gebruikt Total Cleaning Aruba BV het Zwitserse Wetrok-systeem. Een hoogwaardig, mensvriendelijk en duurzaam schoonmaaksysteem, dat het milieu zoveel mogelijk ontziet.

 

Werkprogramma
Total Cleaning Aruba BV maakt per object een werkprogramma wat aan u wensen voldoet en volgens onze ervaring het beste is. De samenstelling van het werk programma hangt af van de werkzaamheden en het soort afwerkmateriaal.

 

Planning
Er worden natuurlijk ook planningen gemaakt voor de periodieke schoonmaakwerkzaamheden. bijvoorbeeld in een keuken zijn de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden niet voldoende, daarom hebben wij specialisten op dat gebied die deze periodieke schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

 

Logboek
Total Cleaning Aruba BV werkt met een logboek zodat er regelmatig contact is tussen de opdrachtgever en de werknemer.
Het logboek wordt dagelijks door de werknemer gelezen en getekend.
Eens per week wordt het logboek gelezen en afgetekend door de objectleider.

 

Kwaliteitscontrole
De kwaliteit van de werkzaamheden is belangrijk, zowel voor u als opdrachtgever als voor ons. Daarom worden de schoonmaakwerkzaamheden maandelijks middels een DKS-controle gelopen, en zal er een kopie van de DKS-controle aan de opdrachtgever worden verstrekt. Het DKS-rapport geeft direct het gemiddelde niveau van het werk en kwaliteit aan, eventuele verstoringen kunnen daardoor op korte termijn met de opdrachtgever worden doorgesproken en verholpen.

 

Heeft u nog vragen over onze werkwijze
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande link of u kunt direct contact opnemen met Dhr. P. Henriquez
Tel: 06-85862241 email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag