Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dream to live clean?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Total Cleaning Aruba BV, is een schoonmaakbedrijf die zo transparant als water is. We zijn gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakdiensten. Schoonmaken is een vak, schoonmaakbedrijf Total Cleaning Aruba BV verstaat dit vak als geen ander. Professioneel, betrouwbaar, vakkundig en nauwgezet. Offertes zijn duidelijk, schoonmaakprogramma's plus frequenties zijn overzichtelijk, afspraken betrouwbaar, en een doelgerichte en snelle communicatie zorgt voor korte verbindingslijnen.

 

Afspraak is Afspraak
Als opdrachtgever telt voor u vooral de kwaliteit en het resultaat van onze dienstverlening. U wilt dat de schoonmaakwerkzaamheden of andere facilitaire diensten in uw gebouw(en) perfect verlopen. Daarvoor treft u in Total Cleaning Aruba BV de juiste partner. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Bij Total Cleaning Aruba BV maken we waar wat we beloven. Voor u betekent dit de zekerheid dat u met Total Cleaning Aruba BV beter, en vooral ook schoner, af bent.

 

Vakmensen
Wij werken graag met vakmensen met hart voor de zaak. Onze medewerkers zijn actief in kantoren, publieke ruimten, vve's, fabrieken, scholen en festivals in de hele regio Den Haag. Regelmatige scholing staat garant voor vakwerk. Total Cleaning Aruba BV besteedt veel aandacht aan de kennis van haar medewerkers, zodat ze altijd op de hoogte blijven van de jongste ontwikkelingen en technieken. Schoonmaken, glasbewassing en onderhoud van natuurstenen vloeren zijn enkele voorbeelden van het brede dienstenpakket.

 

Voor meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de schoonmaakdiensten van Total Cleaning Aruba BV? Neem gerust contact met ons op via 070-3677069 of vult u ons contact formulier in dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Wij staan u graag te woord. Samen komen we tot de beste schoonmaakoplossingen voor uw organisatie.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag