Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dream to live clean?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Een goed verzorgd pand begint met een goed verzorgd buitenterrein. Een nette tuin en een schoon parkeeerterrein verhogen de verhuurbaarheid van een pand en voorkomen klachten van huurders.

 

Rondom uw bedrijf wilt u dat het er schoon, netjes en verzorgd uitziet. Als vereniging van eigenaren wilt u dat het appartementencomplex met galerijen en binnentuin er ook representatief uitziet. Total Cleaning Aruba BV regelt het allemaal voor u, inclusief het verwijderen van onkruid tussen de stoeptegels, als u dat wenst.

 

Is uw terras/bestrating ernstig vervuild door algen, mos e.d. dan kunnen wij dit reinigen d.m.v. lage druk, tevens kunt u er voor kiezen om uw terras/bestrating te laten behandelen met anti algen/mos.

 

Het professionele team van Cleaning Aruba BV staat voor u klaar om de complete verzorging van uw buitenterrein op zich te nemen. Als volwaardige partner behartigen wij uw belangen in de buitenruimte.

 

Total Cleaning Aruba BV is gespecialiseerd in het reinigen op een zorgvuldige wijze zonder dat het zand wordt weggeblazen tijdens de reiniging. Zo bent u verzekerd van een blinkend schoon terrein en kunt u uw aandacht richten op andere belangrijke dingen.

 

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte? Neem dan direct contact met ons op.

 

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag