Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dream to live clean?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

 

Runt u een bedrijf of bent u altijd bezig en hebt u geen tijd om te zorgen dat alles spik en span is in uw bedrijf of thuis? Wij bieden uw professionele schoonmaakdiensten, efficiënt en snel, voor schone tijden. Ons bedrijf heeft alle middelen die nodig zijn voor een schone en frisse binnenruimte.


Waarom kiezen voor Total Cleaning Aruba BV?

  • Duurzaam zaken doen
  • Samen kansen benutten
  • De klant staat centraal bij ons
  • Service met een glimlach
  • Wij weten van schoonmaak!


Elk bedrijf heeft zijn eigen karakter. Voor Total Cleaning Aruba BV geldt dat wij een bedrijfscultuur hebben waarbij werkplezier, respect en continuïteit voorop staan. Wij kiezen voor medewerkers met kennis en kunde, die enthousiast zijn in hun werk. Ons doel daarin is om onze medewerkers langdurig aan ons te verbinden. Het ontwikkelen en motiveren van onze mensen is daarom een belangrijke factor binnen Total Cleaning Aruba BV.
 

Samen met u
De relatie met onze klanten is een doel op zich. Wij gaan voor de samenwerking op lange termijn en dit doen wij door het ook echt ‘samen’ te doen! Wij helpen u met het opstarten van nieuwe projecten, ondersteunen u bij uw commerciële proces en organiseren speciale trainingen op schoonmaakgebied. Service houdt bij Total Cleaning Aruba BV niet op bij de voordeur, wij doen graag die stap extra om samen met u toegevoegde waarde te creëren. Samen voor het beste resultaat!


Duurzaam
Total Cleaning Aruba BV kiest bewust voor zaken doen vanuit een duurzaam oogpunt. Want wij zijn mede verantwoordelijkheid voor het zorgen voor onze wereld. Total Cleaning Aruba BV kiest daarom voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij.

 

Meer weten? Of vrijblijvend kennis met ons maken? Graag! U kunt ons ook bellen of mailen. Wij vertellen u graag meer!

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag