Van tikkende hakken tot een kop koffie die omvalt, vloeren worden intensief gebruikt en hebben dan ook intensief onderhoud nodig. Het specialistische team van Total Cleaning Aruba BV beschikt over de juiste technieken om dit onderhoud op professionele wijze uit te voeren. Met onze hulp verlengt u de levensduur van uw vloeren én zorgt u voor een positieve uitstraling.

 

Total Cleaning Aruba BV heeft de beschikking over professionele apparatuur en de juiste producten die elke vloer perfect kunnen behandelen.

Elke vloer heeft zo zijn eigen aanpak nodig.

 

Linoleum conserveren
Een vloer van marmoleum of linoleum kunnen we op allerlei manieren conserveren. We kunnen de vloer bijvoorbeeld van een nieuwe waslaag voorzien of periodiek onderhouden met een spray. In overleg bepalen we de beste behandeling.

 

Vloerbedekking reinigen
Zelf uw vloerbedekking schoonmaken is vaak onbegonnen werk. Net wanneer u denkt dat u klaar bent, ziet u weer een vlek. En wat dacht u van huisstofmijt? Met tapijtreiniging dragen we bij aan een gezonde omgeving en geven we uw vloer zijn representatieve uitstraling terug.

 

Stenen vloer schoonmaken
Een stenen vloer is sterk, maak kan desondanks niet op tegen de tand des tijds. Met een speciale machine halen we de natuurlijke kleur weer naar boven. Vervolgens gebruiken we speciale reinigingsmiddelen, zodat de kleur behouden blijft.


Total Cleaning Aruba BV is gespecialiseerd in het onderhoud van:

  • Marmervloeren
  • Parketvloeren
  • Fijnsteen- en keramiekvloeren
  • Laminaatvloeren

 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag