De uitstraling van uw bedrijfspand wordt ook door factoren binnen het pand bepaald, het interieur. Klanten krijgen een goede indruk van uw bedrijf als uw stoelen en tapijt er netjes en schoon uitziet. Total Cleaning Aruba BV verzorgt het reinigen van stoelen en het tapijt, eventueel als onderdeel van het totale schoonmaakplan.

 

Tapijt reinigen is niet alleen zinvol voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de gezondheid van uw medewerkers. Steeds meer mensen zijn allergisch voor stof en huismijt. In tapijt kan veel stof achterblijven dat door gebruik, vooral rijden en schuiven met stoelen, kan worden verspreid. Hierdoor voelen medewerkers met een allergie zich niet prettig op hun werkplek.

 

Daarom is het belangrijk om tijdig en regelmatig uw tapijt te laten reinigen.

 

Total Cleaning Aruba BV maakt voor het tapijt reinigen gebruik van de sproei-extractie methode. Nadat eerst alles grondig met behulp van een borstelzuiger wordt gezogen, bewerken we vlekken handmatig. Vervolgens wordt de gehele vloerbedekking met een reinigingsmiddel ingespoten. Met een sproei-extractie machine wordt met warm water onder druk al het vuil los gespoeld en direct weer opgezogen.

 

Incidentele en tussentijdse vlekken kunnen door Total Cleaning Aruba BV met de bonnet methode worden aangepakt. Het tapijt wordt gezogen met een borstel stofzuiger en ingespoten met een reinigingsmiddel. Op de ronddraaiende schijf van een één-schijfmachine bevestigen we een pad van witte katoen of microvezel. Deze pad neemt al het vuil op wat het in de vloer tegenkomt.

 

Wilt u ook dat uw vloerkleed of tapijt weer vlekkeloos schoon wordt gemaakt door onze professionals? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, zodat we u ons kostenplaatje kunnen vertellen. U zult zien dat onze prijzen zeer scherp zijn. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van perfecte reiniging.

 

Maar dat is niet het enige, waarvoor u bij ons terechtkunt:

  • Wij reinigen zowel vastliggende vloerbedekking als losse kleden of tapijten.
  • Onze methode is milieuvriendelijk, snel en daardoor voor u voordelig.
  • U hoeft kamers niet te ontruimen, wij schuiven meubels voor u aan de kant.
  • Omdat er diep wordt gereinigd, is het resultaat optimaal en blijft het langdurig mooi.
  • Al ons personeel is ervaren en goed opgeleid, ook voor andere diensten.

 

Bent u overtuigd van onze ervaring en professionele tapijtreiniging? Belt u dan snel voor een offerte.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag