Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Een schone werkomgeving is niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw klanten prettig. Total Cleaning Aruba BV heeft jarenlange ervaring in schoonmaakwerk en het onderhouden van vele soorten panden. Wij gaan nét een stap verder!

 

Onderdelen van reguliere schoonmaak
Total Cleaning Aruba BV zorgt voor het reguliere onderhoud van kantoor, woning of praktijk. Wat verstaan wij hieronder:

  • Dagelijkse- en periodieke schoonmaak van kantoren, scholen, restaurants en bedrijfsruimten
  • Vloer- en tapijtreiniging
  • Schoonmaak van plafonds, muren, meubilair, archief en kozijnen
  • Service schoonmaakonderhoud portieken en /of flats
  • Glasbewassing
  • ...

 

Voor extra of aansluitende schoonmaak dienstverlening kunnen altijd verder afspraken worden gemaakt

 

Jarenlange ervaring in schoonmaakwerk
Heeft u een winkel, fabriek, kantoorpand of appartementencomplex? Of is hygiëne voor u als zorginstelling van essentieel belang? De specialisten van Total Cleaning Aruba BV weten er raad mee. Geheel naar wens voeren wij volgens afgesproken planning de werkzaamheden uit, zodat u geen omkijken meer heeft naar schoonmaakwerk. Heeft u speciale wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Een schone organisatie
Total Cleaning Aruba BV werkt uitsluitend met eigen medewerkers, zo kunnen wij de kwaliteit van onze diensten bewaken en garanderen. In de werkzaamheden gebruiken wij enkel professionele en milieuvriendelijke schoonmaakproducten en machines, voor onderhoud van sanitair tot kantoorruimtes. Een schone werkomgeving houdt uw medewerkers tevreden, verlaagt ziekteverzuim en zorgt voor minimale slijtage van het pand. Wij rekenen af met zowel zichtbare als onzichtbare vervuiling.

 

Wij nemen u werk uit handen
De medewerkers van Total Cleaning Aruba BV nemen alle schoonmaakwerkzaamheden voor u uit handen. In overleg met onze klanten wordt gezamenlijk bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo bent u verzekerd van een schoon en goed onderhouden werkomgeving.

 

Een betrouwbare partner
Omdat u als opdrachtgever meestal niet aanwezig bent bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, begrijpen wij dat kwaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn. Bij Total Cleaning Aruba BV kunt u rekenen op een realistische inschatting van de kosten vooraf, duidelijke afspraken en transparante communicatie over onze prestaties. De wensen van onze klanten staan in onze werkzaamheden altijd centraal. Dat werkt wel zo helder.
 

Wilt u graag meer informatie over de schoonmaakdiensten van Total Cleaning Aruba BV? Neem gerust contact met ons op.

Wij staan u graag te woord. Samen komen we tot de beste schoonmaakoplossingen voor uw organisatie.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag