Een schoon kantoor werkt motiverend en zorgt ervoor dat uw medewerkers met een prettig gevoel aan het werk zijn. Daarnaast draagt een schone werkomgeving bij tot een prettige werksfeer en leidt tot een verhoogde productiviteit.


Van toetsenborden tot vensterbanken
Voor het schoonmaken van uw kantoor gaan onze ervaren medewerkers snel en efficiënt te werk. Ze stemmen hun werktijden af op die van uw medewerkers. Als de dag er voor het personeel op zit, gaan wij aan de slag met het reinigen van bureaus, deuren, vensterbanken, vloeren, inventaris, keukens en sanitair. Desgewenst reinigt Total Cleaning Aruba BV ook de toetsenborden en maken we de computers stofvrij. Zo treffen uw medewerkers de volgende dag een frisse, schone werkplek aan; klaar voor weer een productieve werkdag. Een schoon bedrijf is voor uw bezoekers bovendien een mooi visitekaartje.

 

Dagschoonmaak of schoonmaak buiten kantooruren?
Vroeger werd de schoonmaak in kantoorpanden vaak buiten kantooruren gedaan, zodat het personeel en bezoekers geen last hadden van de werkzaamheden. Tegenwoordig wordt er echter ook vaak gekozen voor schoonmaak overdag. Als bedrijf geeft u uw bezoekers hiermee de indruk dat de schoonmaak binnen uw kantoorpand goed verzorgd wordt. Daarnaast biedt het u en uw werknemers de gelegenheid om overleg te plegen met de schoonmakers en zodoende de schoonmaaktaken af te stemmen op de behoefte die er op dat moment is. In overleg kunnen er dan afspraken gemaakt worden over de taken die in meerdere of mindere mate prioriteit hebben.

 

Meer dan kantoren schoonmaak
Als een gebouw er schoon en netjes uitziet zal dit op prijs gesteld worden door de werknemers, de klanten en overige relaties van het bedrijf. Voor een bedrijf is het dus van belang om het terrein rondom het kantoor netjes op orde te hebben. Ook een schone en goed onderhouden gevel en schone ramen zijn van belang, vooral voor een goede eerste indruk. Daarnaast is het voor bezoekers van uw bedrijf aangenaam om te worden ontvangen in een schoon en verzorgd gebouw.
Op een kantoor is vaak veel confidentiële informatie aanwezig. Daarom is Total Cleaning Aruba BV extra zorgvuldig met het selecteren van betrouwbare, gescreende schoonmakers die bij u aan de slag gaan.

 

Ook een schone werkomgeving?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden voor het onderhoud aan uw kantoren?
Hiervoor kunnen we dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek bij u langskomen. Ook een eenmalige schoonmaak is mogelijk.
Neem dan contact met ons op. Bel 070-3677069 of e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag