Naast de juiste uitstraling van uw pand of woning is glasbewassing ook noodzaak voor het onderhoud van uw kozijnen en gevelbeplatingen en zonnepanelen

 

Werkwijze glazenwassen
Glazenwassen doen wij met behulp van het Tuckerpole systeem. Telescopische glasbewassing vanaf de grond, tot op grote hoogte zonder verdere hulpmiddelen. Hierbij gebruiken wij gedemineraliseerd water, waarbij vervuiling oplost en er een smetteloos schoon en streeploos resultaat ontstaat.

 

Na een risico-inventarisatie bepalen wij in samenspraak met u welk type materieel en werkmethode wordt ingezet.

 

Onze mogelijkheden op een rijtje

  • Glasbewassing voor bedrijven en VVE’s
  • Glasbewassing zowel binnen als buiten
  • Veilig glazenwassen met safe-sits, gondels en hoogwerkers
  • Spoedklussen mogelijk op afroep
  • VCA gecertificeerd

 

Total Cleaning Aruba BV investeert voortdurend in hoogwaardig materieel en reinigingstechnieken. Dit om veilig op hoogte te kunnen werken met het optimale resultaat. Onze medewerkers hebben bovendien minimaal het diploma basisveiligheid.

 

Glazenwasser offerte aanvragen
Wilt u meer weten van ons en wilt u een messcherpe offerte ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u een aanbieding doen voor glasbewassing waarbij u kunt kiezen uit onze aantrekkelijke periodieke contracten. Met een glasbewassing verzorgd door ons heeft u altijd de beschikking over brandschone ramen die minder snel vuil worden.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag