Het reguliere onderhoud is niet altijd voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed te kunnen schoonmaken. De producten waarmee onze medewerkers mogen werken zijn voornamelijk geschikt voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Organische en anorganische vervuiling (zoals urinezouten, vetafzetting, corrosie- en kalkaanslag) bouwt zich op die plekken op waardoor er een ongewenste voedingsbodem voor bacteriën ontstaat. Het opgehoopte vuil zorgt daarnaast op termijn voor stankoverlast en verstopping.

 

Total Cleaning Aruba BV zorgt voor het grondig en specialistisch reinigen en desinfecteren van uw sanitair met behulp van hogedruk- of stoomapparatuur. Wij garanderen u een bijzonder intensief schoonmaakprogramma, dat voldoet aan de strenge eisen. Alle moeilijk bereikbare plekken worden met speciale machines en methodes volledig ontdaan van opgebouwde, niet altijd zichtbare verontreiniging.


Dieptereiniging sanitair omvat onder andere:

  • Reiniging van wastafel inclusief kranen en de sifon
  • De toiletten en de spoelreservoirs, incl. de rubbers, die indien nodig worden vervangen
  • Ruimte waarin wastafels en toiletten zich bevinden

 

Wilt u meer informatie over onze Dieptereiniging sanitair? Vul het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.

Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag