Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dream to live clean?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Op weg naar schoner winkelen

Een schoon en verzorgde winkel zorgt voor meer klanten en een…

Fris en schoon! Ook eenmalig

Zeker in kinderdagverblijf is hygiëne van allergrootst belang.

Schoonmaken en schoonhouden

Middelen & Materialen

Schoonmaak die uw bedrijf laat schitteren

Eenmalige, periodieke of dagelijkse schoonmaak

Uw bedrijfspand, uw visitekaartje!

Binnen en buiten schoonmaakwerkzaamheden

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5

Geachte bezoeker(s),
Welkom op de website van Total Cleaning Aruba BV. Deze website is eigendom van Total Cleaning Aruba BV en heeft een informerend karakter. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.

 

Cookies
Deze website maakt gebruik van webstatistieken. Door deze gegevens te analyseren, kan de website nog beter op bezoekers worden afgestemd. De verzamelde gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt of aan derden ter beschikking gesteld. Voor de opslag van deze gegevens maakt de website gebruik van cookies, logfiles en javascriptcodes op de pagina’s.

 

Copyright
Copyright © Total Cleaning Aruba BV Alle andere merken, geregistreerde merknamen en/of afbeeldingen zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

 

Privacy
Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van deze website. Persoonsgegevens (uw naam, telefoonnummer en e-mail adres) die via deze website worden verzameld ten behoeve van het leveren van informatie, worden uitsluitend gebruikt om aan uw verzoek te voldoen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Indien u uw gegevens uit onze database wilt laten verwijderen, of indien u uw gegevens wenst te corrigeren, dan kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij behouden te allen tijde het recht voor deze privacyverklaring te wijzigen conform de toepasselijke privacywetgeving. Wij raden u daarom aan deze website regelmatig te bezoeken voor de meest recente versie van onze privacyverklaring.

Contact Details

Bel ons voor een scherpe offerte070-3677069 / 06-85862241
mail onsinfo@totalcleaningaruba.nl
Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag
Bel ons070-3677069 / 06-85862241

Bezoekadres

Post- en bezoekadres De Werf 6 2544 EK Den Haag